Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Experiment cutremurator! O femeie a avut relatii sexuale cu un delfin

Postat la: 14.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Margaret Howe Lowett a facut parte dintr-un experiment mai mult decat ciudat. Desi initial trebuia sa se ocupe doar de dresajul unui delfin, femeie a atins puncte mult mai intime, in relatia ei cu animalul acvatic.

In America anilor '60, Margaret Howe Lowett s-a oferit voluntara intr-un experiment ce isi propunea sa invete delfinii sa vorbeasca limba engleza. Cercetatorii au incercat sa creeze un mediu cat mai „uman" pentru ei si au transformat locuinta lui Margaret intr-un adevarat parc acavatic, unde in orice incapere a casei, apa iti ajungea pana la trunchi.

Femeia a inceput sa socializeze cu mamiferul, lucrurile au inceput sa prinda alt contur. Delfinul, in loc sa vada o figura protectiva in Margaret, asemenea unei mame, a inceput sa o considere un posibil partener sexual. Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale si printre putinii care fac sex si de placere si nu doar pentru a se reproduce.

Desi au incercat sa ii gaseasca o partenera din specia sa, cercetatorii nu au dorit ca delfinul Peter sa piarda legatura speciala cu Margaret. Femeia s-a folosit de maini pentru a satisface nevoile mamiferului si nu regreta absolut deloc acest moment. „Latura sexuala a venit din partea lui, nu din partea mea. Am incercat sa iau lucrurile ca atare, sa o consider o nevoie fiziologica, asemenea unei mancarimi de care vrei sa scapi si nu poti", a marturisit femeia.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE