Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Evacuare de urgență la Universitatea Petrol şi Gaze din Ploiești

Postat la: 22.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Reprezentanții ISU Prahova au declarat că din cauza unui miros puternic de gaze, 50 de persoane au fost evacuate. Oamenii se aflau la etajul 4 al corpului I din cadrul UPG Ploiești.

"S-au luat măsuri pentru a aerisi încăperea. Se pare că la etajul 4 corpul I este un miros iritant", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae. La rândul său directorul Ambulanței Prahova, Daniel Nicolae, a precizat că o tânără de 20 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale. "Avem echipaj la fața locului. O tânără de 20 de ani a suferit o lipotimie și este transportată la spital. Sunt scăpări de gaze, au fost persoane evacuate de la etajul patru. Tânăra se afla în sala de lectură", a declarat Nicolae. Alte 12 persoane sunt evaluate medical. Directorul Agenției pentru Protecția Mediului Prahova, Florin Diaconu, a declarat că decanatul Universității a solicitat instituției să fie trimis un aparat care analizează gaze. Conducerea Universității a precizat că deocamdată nu se cunoaște sursa mirosului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE