Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Eurovision 2018 - The Humans va reprezenta România la Lisabona

Postat la: 26.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Romania si-a ales castigatorul Eurovision 2018! The Humans este reprezentantul Romaniei in Lisabona si va participa in semifinala a doua, ce va avea loc, joi, pe 10 mai 2018. Daca Romania este votata de Europa si avem noroc, ne putem califica in finala Eurovision 2018, ce se tine pe 12 mai 2018 in Lisabona, in arena centrala.

Romania a decis sa fie reprezentata in Lisabona, cu 3277 de voturi, The Humans. Prezentatorii de anul acesta au fost Diana Dumitrescu si Cezar Ouatu, alaturi de 2 coprezentatori. Show-ul s-a tinut la Sala Polivalenta din Bucuresti, unde au putut participa pe langa familiile si prietenii concuretilor si fanii acestora. Feli Donose a fost favorita Eurovision 2018 cu piesa „Buna de iubit".

Timp de 6 saptamani au colindat intreaga tara alaturi de organizatorii show-ului Eurovision, iar astazi, 25 februarie (noaptea de 26 februarie) trofeul Eurovision Romania a fost adjudecat. Publicul si-a putut alege favoritul prin vot la numarul 1264. Pe parcursul show-ului TVR 1 prezentat care este situatia voturilor, iar favoritii au fost anul acesta la televot Alexia si Matei, o surpriza pentru concurs care pana acum nu a avut reprezentati atat de tineri. Mihai Traistariu a participat si anul acesta insa nu a reusit sa ajunga printre primele locuri, acesta reusind sa obtina locul 6.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE