Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Eroul a incetat din viata! Avea craniul deformat dupa ce a luptat cu agresorul mamei sale

Postat la: 18.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vania Krapivin, in varsta de 16 ani, se intorcea acasa de la scoala. A avut un soc in momentul in care a dat de vecinul lui care ii abuza mama. A facut tot posibilul sa o ajute, dar a fost ranit in lupta.

Acum, copilul-erou care si-a salvat mama de la viol a murit. In timpul luptei cu violatorul, craniul copilului a fost zdrobit. Criminalul recidivist a injunghiat-o in repetate randuri pe Natalia Krapivina, in varsta de 43 de ani, mama baiatului. Acesta sub amenintarea cutitului a incercat sa o forteze sa faca sex cu el. Femeia era plina de sange cand fiul ei a venit acasa. Tipa si se zbatea. Atunci Vania Krapivin a incercat sa o apere. Tanarul de 15 ani (la vremea accidentului) l-a lovit pe agresor cu o gantera.

Greutatea avea 3 kg. Barbatul de 37 de ani nu s-a lasat doborat de incercarile baiatului. Si-a varsat furia pe tanarul de 15 ani. I-a luat gantera din mana si l-a lovit cu ea in repetate randuri. Apoi, de frica, vecinul violator a fugit crezand ca victimele sunt moarte. Cu toate ca a ajuns urgent la spital, medicii nu i-au dat sanse mari. Vania Krapivin a murit 19 luni mai tarziu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE