Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Elisabeta "Uța" Lipă vrea canotaj și caiac-canoe pe banii bucureștenilor

Postat la: 26.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nu trece saptamana ca ministrul Tineretului si Sportului, Elisabeta "Uța" Lipă, sa nu debiteze cate o aberatie din programul de la Radio Erevan. Dupa ce a distrus jocurile sportive de echipa cat timp a fost presedintele Clubului Sportiv Dinamo pentru sponsorii fugeau bde a ca dracul de tamaie, "Uța" Lipă a devenit foarte inteleapta si preocupata de jocurile sportive la de la Dinamo de cand a ajuns ministru.

Ca atare, ea sfatuita de doi chibiti controversati care de vreo cativa ani roiesc in jurul Federatiei Romane de Handbal, a cerut Clubului Dinamo sa infiinteze o sectie de handbal fete, fara sa existe vreo aprobarea a Ministerului Afacerilor Interne. Ca atare, din toamna se va infiinta o echipa de handbal fete, ceea ce nu a fost nici pe timpul lui Ceausescu pentru simplul fapt ca la Dinamo nu a existat o asemenea traditie, anume de handbal fete. Dar asa vor muschii "Uței" Lipă. Insa, muschii "Uței" Lipă mai vor inca ceva finantat din bani publici.

Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, „Uța" Lipă se lauda, pe la cine are timp sa o asculte, ca este foarte buna prietena cu actualul primar general al Capitalei- Gabriela Vranceanu Firea. Ca atare, ea sustine ca a convins-o pe Gabriela Vranceanu Firea sa infiinteze in cadrul CSM Bucuresti, club finantat integral din banii bucurestenilor, o sectie de canotaj si una de caiac-canoe pe motiv ca in Capitala sunt multe lacuri de agrement. Adica, alti bani, alta distractie, fara justificare, dar pe banii bucurestenilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE