Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Elevul care şi-a agresat profesoara, pus în libertate! Instanţa a decis scoaterea din arest preventiv a băiatului de 16 ani

Postat la: 13.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Păun Alin Valentin, elevul de 16 ani arestat preventiv pentru agresarea profesoarei de la Şcoala Gimnazială Poroschia, a fost eliberat. Instanţa a decis scoaterea din arest preventiv şi punerea sub control judiciar. Adolescentul se poate întoarce la şcoală.

În urma contestaţiei depuse de inculpat, judecătorii de la Tribunalul Teleorman au decis anularea mandatul de arest preventiv dat de către judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Alexandria şi punerea în libertate a elevului de 16 ani.

„Admite contestaţia formulată de contestatorul inculpat Păun Alin Valentin împotriva încheierii nr. 1195 din 07 decembrie 2017, pronunţată în camera de consiliu de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alexandria pe care o desfiinţează şi rejudecând: Respinge ca neîntemeiată propunerea de luare a măsurii arestării preventive privind pe inculpatul Păun Alin Valentin, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria. Dispune luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 12.12.2017 până la data de 09.02.2018", se arată în soluţia instanţei.

De asemenea, instanţa i-a impus elevului să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de drepturi şi libertăţi, judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat, potrivit adevarul.ro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE