Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Elev bătut la şcoală. Colegii l-au lovit cu picioarele, în timp ce în clasă se afla şi un profesor

Postat la: 15.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Poliţiştii şi inspectorii şcolari din Gorj au deschis, joi, anchete la un liceu din Târgu-Jiu, după ce un elev de clasa a 12-a, în vârstă de 18 ani, a fost bătut cu pumnii şi picioarele, în timpul pauzei dintre cursuri, de către doi colegi, în timp ce în sala de clasă se afla şi un profesor.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj şi poliţiştii au declanşat anchete, în cazul unui elev în vârstă de 18 de ani, de la Colegiul Tehnic Nr. 2 din Târgu-Jiu, care a fost bătut, marţi, de doi colegi de clasă, în faţa unui profesor. "Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în incinta Liceului Nr.2, din localitate, doi elevi ar fi exercitat acte de violenţă asupra unui coleg în vârstă de 18 ani, în timp ce se aflau în clasă, în pauza dintre ore. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au constatat că cele sesizate se confirmă şi au întocmit în cauză un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, în vederea identificării împrejurărilor în care a avut loc fapta", a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE