ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Elena Udrea trimisă în arest la domiciliul lui Dorin Cocoș

Postat la: 07.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Magistrații care au eliberat-o pe Elena Udrea din arestul preventiv și au decis arestarea sa la domiciliu au gafat atunci când a fost vorba de alegerea locului în care trebuie să stea fostul ministru și au trimis-o la apartamentul din Strada unirii acolo unde locuia cu Dorin Cocoș.

Elena Udrea nu a reușit să meargă, așa cum spunea când a ieșit de la penitenciarul Târgșor, la locuința sa, pentru a trebuit să ajungă la secția de poliție de care aparține pentru a rezolva problema domiciliului.

Deși deputatul locuiește în ansamblul rezidențial Stejari din nordul capitalei, magistrații au trecut pe decizia de plasare în arest la domiciliu adresa din Strada Unirii, acolo unde locuia pe când era căsătorită cu Dorin Cocoș.

Udrea este acum la poliție și cere ca să efectueze arestul la apartamentul din nordul Bucureștiului, nu la cel de pe Unirii. Ea nu poate pleca din secția de poliție până când, legal, nu i se rezolvă cererea.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE