Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Elena Udrea nu mai suporta: "Cum puii mei se-ntâmplă asta!"

Postat la: 24.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mai multe persoane, printre care Elena Udrea, Ioana Basescu si Dan Andronic, au fost trimise in judecata de procurorii DNA, in dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009. Elena Udrea a rabufnit in legatura cu noile acuzatiile pentru care va fi judecata, afirmand ca nu intelege cum ajunge doar ea sa fie cea inculpata pentru tot ce s-a intamplat in partid.

"Exista acesta lege pe care procurorii o ignora, care spune clar ca finantarea in campanie de catre persoane private sau firme care au un interes economic este contraventie. Dar daca nu este asa si vrem neaparat sa inculpam politicieni, i-ai frate pe toti ca nu numai Udrea a participat la campanii electorale. Eu inteleg ca in tara asta cat exista campanii in ultimii 10 ani unul singur a facut asta si acela sunt eu. Cum puii mei se intampla chestia asta? Adica pana la mine sau in paralel cu mine nu au mai fost lideri politici care sa se ocupe de campanie?", a afirmat Elena Udrea.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE