Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Elena Udrea și Alina Bica, o nouă șansă la azil politic. Ce a decis un tribunal din Costa Rica

Postat la: 19.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Prima decizie de respingere a cererii de azil în cadrul Elenei Udrea și Alinei Bica a fost luată de o comisie, din care fac parte trei miniştri costaricani, cel al Muncii, al Securităţii Naţionale şi de Externe.

Potrivit avocatei Leandro Reyes, Tribunalul a constatat „vicii serioase" în analizarea cererii. Astfel, susţine ea, există dovezi pe care cei trei miniştri nu le-au luat în considerare şi nici nu au cerut audierea celor două solicitante de azil. În urma deciziei tribunalului se va relua analizarea cererii de azil, cu două posibile efecte: respingerea pentru a doua oară a cererii, sau acceptarea ei. Noua decizie a Comisiei va putea de asemenea să fie contestată. În acest moment, după decizia Tribunalului Administrativ de Imigrări de a anula rezoluţia de respingere a azilului politic, Elena Udrea şi Alina Bica nu pot fi extrădate din Costa Rica, arată sursele citate. Ele rămân totuși în arest.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE