Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Elena Udrea, din nou in pericol. Ce au facut procurorii care vor s-o infunde

Postat la: 13.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Elena Udrea nu scapa de emotii! Dupa ce in decembrie 2018 a reusit sa iasa din inchisoarea din Costa Rica, procurorii incearca acum sa contracareze deciziile date de completurile de cinci judecatori de la ICCJ. Au depus contestatie pe 21 decembrie.

„Reprezinta o cale extraordinara de atac. Este legat de chestiuni de procedura, legate de compunerea instantelor de judecata. Pana in momentul in care se solutioneaza, e posibila suspendarea deciziei. E foarte importanta concluzia procurorului. Sunt chestiuni tehnice", a precizat avocatul Artin Sarchizian, potrivit antena3.ro.

O instanta judiciara din Costa Rica a decis, in decembrie 2018, eliberarea din arest preventiv a Elenei Udrea si a Alinei Bica. Avocatul Elenei Udrea si Alinei Bica depusese o cerere de eliberare la Tribunalul Penal din districtul Pavas.

Elena Udrea a fost condamnata definitiv la sase ani de inchisoare de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie in timp ce Tudor Breazu a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru complicitate la luare de mita, ambii in dosarul „Gala Bute".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE