Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Elena Udrea: Acesta nu este un sistem democratic, serviciile ajung să controleze tot

Postat la: 27.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Elena Udrea a ajuns vineri dimineață la Înalta Curte, pentru un nou termen în dosarul Gala Bute. Udrea a explicat jurnaliștilor că sunt foarte multe probleme cu scandalul Hexi Pharma și că se încearcă ascunderea adevărului.

„Dorința de a compriomite toată această căutare a adevărului, e cam ca la Revoluție, când au fost mutați atunci morții de la Timișoara la București, ca să acoperim ce s-a întâmplat acolo. Așa și cu Hexi Pharma. Mie mi se pare foarte ciudat. Nu se poate, întrebați în jur, nu se poate să dezvolți o afacere ca Hexi Pharma fără un sprijin solid, care să te promoveze în toate spitalele. Nu se poate fără sprijin ca această firmă să ajungă la acest stadiu. Oricât am încerca să spunem că nu este important, este important, sunt zeci de mii de oameni care poate au murit chiar din această cauză, a dezinfectanilor diluați."

În plus, Udrea a explicat că serviciile au o influență foarte mare în toate domeniile cheie din România și că ne apropiem de vremurile în care Securitatea dicta tot ce se întâmpla în țară, conform Antena 3. „Cred că serviciile sunt extrem de implicate în toate domeniile. Acesta nu este un sistem democratic, am trăit pe vremea Securității, când Securitatea dicta tot ce se întâmplă, nu văd nicio deosebire dintre vechea și noua Securitate. Atunci era totul controlat, acum se încearcă același lucru."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE