Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Șeful Radio România, Georgică Severin, acuzat de fals în declarația de avere

Postat la: 05.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul senator de Prahova, Georgică Severin, actual director interimar al Radioului Public, este acuzat de subalterni că a „uitat" să treacă un cont de aproape 49.000 de lei în declarația de avere din luna mai, care însă se regăsește în declarația depusă în luna iunie.

Mai multe acuzații planează la nivelul directorului Interimar al Societatii Romane de Radiodifuziune (SEE), adica Radio Romania, Georgică Severin, și se pare că spiritele au început să se agite după alegerea reprezentanților salariaților în noul Consiliu de Administrație. Mai nou, Șeful Radioului Public este acuzat că ar fi omis să menționeze în declarația de avere un cont în cuantum de 48.943 de lei, care se regăsește în declarația completată pe 9 iunie 2017, dar nu în declarația de avere din mai 2017.

„Domnul director poate să ne spună printr-un comunicat că declarațiile sunt lunare și acesta este motivul pentru care au dispărut și apărut unele sume. Ghinion !!! Nu apare salariul de la radio (deci nu sunt declarații lunare), iar veniturile trecute la punctul VII din declarațiile de avere se referă exclusiv la anul 2016 !!! Un fel de alba-neagră !", se arată într-o sesizare transmisă la redacției Observatorulph.ro.

Trebuie precizat însă că legea prevede că o persoană își poate rectifica declarația de avere și/sau declarația de interese, în termen de cel mult 30 de zile de la transmiterea recomandării, la inițiativa declarantului și în termen de 40 de zile de la depunerea inițială a declarației de avere și/sau a declarației de interese, potrivit site-ului ANI. De remarcat este, însă, faptul că, nici la data de 12.01.2017, conform declarației postate pe site-ul ANI, nu avea menționat niciun cont bancar.

Ion Teleanu

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE