Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Șeful DIPI, Rareș Văduva, pus sub acuzare de DNA

Postat la: 29.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Şeful serviciului secret al Ministerului de Interne, Rareş Văduva, a fost pus sub acuzare de procurorii DNA. Directorul DIPI este suspectat că ar fi distrus probe care îl vizau pe fostul ministru de interne Gabriel Oprea.

Sursele citate au arătat că acuzaţiile au legătură cu o cauză disjunsă din dosarul în care a fost trimis în judecată fostul ministru de Interne Gabriel Oprea. El a venit luni dimineaţa la sediul DNA însoțit de avocat. La intrare, Rareș Văduva nu a dorit să facă declarații în legătură cu dosarul în care a fost citat. El a spus doar că nu știe în ce calitate a fost chemat.

Rareş Văduva a preluat conducerea departamentului în luna februarie, după ce fostul şef DIPI, Nicolae Gheorghe, a fost pus sub urmărire penală alături de fostul ministru al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, fiind acuzat de complicitate la abuz în serviciu şi de deturnare de fonduri.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE