Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Efectul Bamboo: Fratelli și 11 localuri din București au activitatea suspendata de politisti

Postat la: 25.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primăria Sectorului 2 a făcut controale în mai multe localuri și a decis suspendarea activității în 9 cluburi și 3 săli de evenimente. Polițiștii locali din 2 au verificat actele mai multor localuri din sectorul 2. Controalele vin la câteva zile după incendiul care a distrus în totalitate Clubul Bamboo din Capitală. În urma verificărilor, autoritățile au decis suspendarea activității a 12 localuri din sectorul 2. Astfel, a fost suspendată activitatea următoarelor localuri:

Fratelli
Maya
Chaboo
El Grande Comandante
Șurubelnița
Seva Cuisine & Lounge
Queens
Giabello 2012
Guesthouse
Greda Events
Aristocrat Events
Imperial Ballroom

Clubul Bamboo a fost distrus în totalitate de un incendiu care a cuprins localul sâmbătă dimineață. 44 de persoane au ajuns la spital, după ce au inhalat fum. De asemenea, peste 50 de persoane au fost audiate de anchetatorii care nu au reușit până acum să clarifice cauza incendiului. Miercuri, au avut loc audieri în cazul incendiului de la Bamboo. Au fost chemați la audieri mai mulți angajaţi şi clienţi ai clubului. Tot miercuri, Joshua Castellano și Cătălin Botezatu au susținut prima conferința de presă, în care au făcut precizări legate de autorizația clubului și posibilele cauze ale incendiului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE