Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Echinocţiul de toamnă 2017. Cum este influenţată fiecare zodie

Postat la: 22.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Echinocţiul de toamnă 2017 are loc pe data de 22 septembrie, la ora 23:01 în România. Acesta, fiind un eveniment astrologic important, afectează într-o măsură sau alta fiecare zodie în parte.

Vineri seară, Soarele traversează ecuatorul din emisfera nordică în cea sudică. Zilele vor fi mai scurte, iar nopţile mai lungi. Iată cum vor fi influenţaţi nativii zodiacului. Berbecii vor fi mult mai concentraţi pe a le oferi atenţie partenerilor de viaţă. Cei singuri au toate şansele să îşi găsească o relaţie pe termen lung. Taurii se vor bucura de realizări profesională mult mai mari datorită astrelor.

Pentru Gemeni, vor fi mult mai importante viaţa de cuplu, cea de familie. Multe vor avea surpriza de a rămâne însărcinate, deşi nu şi-au planificat acest lucru şi poate chiar să se căsătorească. Afacerile Racilor vor fi mai prospere şi vor înregistra un profit considerabil. De asemenea, aceştia ar putea să se mute într-o locuinţă mai mare. Cu Soarele care intră în zodia Balanţă, nativii Lei vor fi invitaţi la diverse evenimente, unele chiar şi în străinătate, multe cu caracter profesional.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE