Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ecaterina Andronescu, validată în PSD ca ministru al Educaţiei. George Ciamba, propus la Afaceri Europene

Postat la: 13.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ecaterina Andronescu a fost validată în şedinţa conducerii PSD pentru funcţia de ministru al Educaţiei, iar secretarul de stat în MAE, George Ciamba, pentru portofoliul delegat la ministerul Afacerilor Europene. Anunţul a fost făcut, marţi, imediat după şedinţă, de Gabriela Firea, vicepreşedinte al PSD şi primar general al Capitalei.

Firea a spus că Ecaterina Andronescu a fost votată cu uninanimitate de voturi în BPN, iar George Ciamba, cu două abţineri. Ea a precizat că a susţinut-o pe Andronescu la şefia Ministerul Educaţiei, pentru că a fost propunerea Organizaţiei PSD Bucureşti, în urmă cu câteva luni, iar atunci Liviu Dragnea nu a fost de acord cu aceasta. Premierul Viorica Dăncilă a declarat marţi că a propus pentru portofoliile Educaţiei Naţionale şi Afacerilor Europene doi oameni cu experienţă, care pot aduce plusvaloare - Ecaterina Andronescu şi secretarul de stat în MAE George Ciamba.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE