Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ecaterina Andronescu: "Rezultatele la simularea de la a opta, teribil de nemultumitoare"

Postat la: 23.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat despre rezultatele simularilor la evaluarea nationala ca sunt nemultumitoare.

„Nu as putea sa spun ca sunt multumitoare rezultatele, daca acestea ar fi fost rezultatele la clasa a VIII, au promovat 52%. Mi se pare ca e nemultumitor, au promovat adica au luat note mai mari de 5. Rezultatele de la evaluarea de la a opta au fost teribil de nemultumitoare, e un semnal de alarma", a spus Ecaterina Andronescu.

In ceea ce priveste rezultatele de la clasa a VII-a, 60% dintre cei are au luat peste 5, au luat, de fapt, intre 5 si 7: „ Acesta e al doilea motiv de nemultumire, sunt note mici", a spus Andronescu. Ministrul a adaugat ca au primit nota 10 doar 11 copii. Desi reprezentantii Ministerului Educatiei au promis ca procentele nationale vor fi gata vineri dupa amiaza, preluarea datelor s-a prelungit si multe comisii judetene au lasat totul pe sambata.

Intre timp, vineri in cele mai multe scoli lucrarile au fost deja discutate la clasa. Potrivit unor rezultate partiale fata de anul trecut, sunt cu 5 % mai multe note peste 5 la clasa a 8-a si note mai mici a 7-a, care a avut si intrebari-grila.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE