Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












E de rău! Prognoza METEO pentru 20, 21 și 22 aprilie. Cod portocaliu de ninsori abundente

Postat la: 19.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vremea va fi în general închisă și deosebit de rece, cu valori termice care se vor situa cu mult sub normele climatologice ale datei. Vor fi precipitații pe arii extinse, ploi în vest și sud, ninsori la munte și în Moldova și mixte în rest.

Vremea joi - Ploi în toată țara. Temperaturi medii în principalele oraşe la amiază, de joi până sâmbătă: Bucureşti 10, Craiova 9, Timişoara 7, Sibiu 8, Suceava 7, Galaţi 10, Constanţa 11, Cluj-Napoca 8, Bacău 9, Baia Mare 8, Iaşi 10, Oradea 7, Reşiţa 8, Piteşti 8, Braşov 5.

Până vineri la ora 06:00, ANM a instituit cod portocaliu de ninsori abundente şi local viscolite în zona montană. Iniţial vor fi afectate zonele montane din vest şi sud-vest, în special în Carpaţii Meridionali şi Munţii Banatului, iar fenomenele meteo extreme se vor muta apoi în est, cuprinzând Carpaţii Orientali şi de Curbură.

Vor fi precipitații în toată țara, în est, în centru și în zonele montane și submontane, cantitățile de apă vor depăși local 20-25 l/mp și izolat 30-40 l/mp. În Carpații Orientali și Meridionali va continua să ningă abundent și să se depună strat consistent de zăpadă, iar vântul va avea rafale de peste 90 km/h pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 11 grade, iar cele minime între -5 și 4 grade Celsius.

Vineri -10/11

Cerul va avea înnorări accentuate ziua în est și la munte, iar noaptea în nord, unde pe arii restrânse vor mai fi precipitații, în general slabe cantitativ. La munte va ninge, iar în rest, vor fi precipitaţii mixte. În celelalte regiuni, înnorările vor fi temporare.

Sâmbătă -2/15

Deși în creștere ușoarã fațã de zilele precedente, valorile termice se vor situa în continuare sub mediile climatologic specifice perioadei din an. Cerul va avea înnorãri în vest, în centru și în nord, unde va ploua local, iar la munte vor fi precipitații mixte.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE