Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












E ca si cum ar conduce tot Ponta Guvernul. Mama lui Grindeanu și mama Dacianei Sârbu sunt surori!

Postat la: 30.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

S-a elucidat si misterul lui Grindeanu, daca e sa fie adevarat. Nu se stia pana acum de ce actualul premier e atat de apropiat de Ilie Sârbu, marele stab pesedist, accidentat in testicule de Adrian Nastase la o vânătoare cu cântec. Cântec de lebădă pentru Năstase, cântec de "soprana" de coloratura pentru Sârbu.

Ei bine, Sârbu, tatal Dacianei, socrul lui Victor Ponta si eminenta cenusie a guvernarii Micului Titulescu este in acelasi timp cumnat cu mama lui Sorin Grindeanu, pentru ca soția bătrânului pesedist este sora cu mamițica prim-ministrului lui Liviu Dragnea, ne spune un site specializat in astfel de dezvaluiri. Carevasazica, Grindeanu ii este chiar nepot lui Sârbu, fiind văr primar cu Daciana si, implicit verisor prin alianta cu Ponta. Ca sa nu mai zicem de alianta cu Dragnea, care Dragnea e si el in umbra Grindeanului. Iar daca Sârbu a fost maestru de ceremonii in guvernarea Ponta, de ce sa nu-si bage compasul si-n guvernarea Grindeanu, care de fapt e guvernarea lui Dragnea, asa ca Sârbu - tot prin alianta - ii vine un fel de unchi de departe lui Dragnea!

E ca si cum tot Ponta ar conduce si guvernul Grindeanu, asa dupa regula de trei simpla, la o a doua regulare! Regulare, sau regularizare! Că prin târg se băsmește ca Grindeanu, neam de traistă, l-a cam trădat pe Nenea Sârbu, cel care l-a facut mai intai mare tinerel pesedist, sub Ponta si Daciana (mai mult sub Ponta, zice-se!), iar mai apoi Ponta l-a prefăcut deputat și apoi ministru. Si gurile rele nu se opresc, mai zic si ca primul lider de filială care l-a trădat pe Victor Viorel a fost taman Grindeanu! Dacă-i bal, bal să fie! Da' sa stim si noi, că tot iese lumea-n stradă si după ce protestatarii "de 30 de lei bucata" l-au dat jos pe Ponta, ar fi tare de tot sa-l dea jos si pe Grindeanu, ca sa fie-n familie! Doi premieri verisori, trântiti de popor! Asta, sa o spunem pe cinstite, nici americanii n-au văzut! Scena cu Trump e deja comedie de provincie...

Ca sa ne facem si noi trampa! Acum, ca in realitate, mamele cu pricina sunt surori vitrege, surori de caritate in PSD, sau chiar si surori de spital, de balamuc, asta nici nu ar avea prea mare importanta, atata vreme cat 80% din medicatia administrata pana acum prin presa despre relatiile Sârbu-Grindeanu este adevarată, mai veritabilă decat un Daciana + Ponta = Love scrijelit cu briceagul de la unghieră pe tocul usii de intrare de la PSD, dezvaluirea cu pricina fiind mult mai sfâșietoare decat alicele care inca se mai plimba prin vintrele lui Sârbu precum Alice in Tara Minunilor! Ca să vezi de unde sare iepurele!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE