Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dupa ce a nenorocit Aeroportul Otopeni, Mindrescu da lovitura de gratie la Tarom

Postat la: 26.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ziuanews supune atentiei Primului ministru si a Ministrului Transporturilor un caz deosebit de grav. Dupa ce a nenorocit Aeroportul Otopeni, Bogdan Mindrescu da lovitura de gratie Tarom.

In conditiile in care guvernantii fac eforturi deosebite sa redreseze compania aeriana de interes national, tocmai cand aparusera primele rezultate favorabile la Tarom - dupa ce premierul Mihai Tudose constatase dezastrul economic al companiei aeriene, directorul general interimar al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti SA, Bogdan Mindrescu, a decis majorarea chiriilor spatiilor de birouri si a platformelor de cateva zeci de ori.

In aceste conditii Tarom este pusa in situatia in care va trebui sa plateasca suplimentar catre aeroport sume considerabile, drept chirii pentru spatiile folosite, ceea ce va conduce compania in incapacitate de plata sau aceasta va fi nevoita sa-si mute birourile, in plina iarna, fapt ce va bloca activitatea pentru o anumita perioada de timp, cu implicatii majore asupra veniturilor companiei.

Oricare dintre cele doua variante va fi aleasa de catre Tarom, va face aproape imposibil de realizat planul de redresare a societatii. Si toate acestea se datoreaza modului total neprofesionist de actiune al directorului Mindrescu, care sfideaza cu buna stiinta planurile guvernului de redresare a Tarom.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE