Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












După Tel Drum si firma lui Sorin Besciu si Dan Vulpescu a intrat in insolventa!

Postat la: 14.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cuge cu insolvente printre firmele abonate la contracte cu statul. Dupa Tel Drum, inca una dintre cele mai cunoscute şi mai profitabile firme de construcţii, EURO CONSTRUCT TRADING 98 SRL Bucureşti, a intrat în insolvenţă in 13 febriarie 2018, oficial, la propria cerere, practic după ce mai mulţi creditori iniţiaseră demersuri similare.

Neoficial, si aceasta firma, cu actionari cu tot, este in vizorul DNA pentru afaceri dubioase cu statul, afaceri care i-au facut milionari in euro pe Sorin Vulpescu si Dan Besciu, ultimul fiind si arestat preventiv de procurori. Tribunalul Bucureşti a dispus deschiderea procedurii generale de insolvenţă, a numit practicianul DINU, URSE ŞI ASOCIAŢII SPRL în funcţia de administrator judiciar provizoriu şi a stabilit data de 27 martie 2018 drept termen limită pentru depunerea cererilor de admitere a creanţelor, urmând ca prima Adunare a Creditorilor să se întrunească pe 5 aprilie 2018 (locul şi urmează să fie comunicate).

Ţinând cont de mărimea debitoarei, este de aşteptat ca administratorul judiciar să solicite prelungirea termenelor, stabilite prea "în scurt" de către instanţă.
Societatea EURO CONSTRUCT TRADING 98 SRL a fost înfiinţată în 1998, are ca obiect principal de activitate lucrări de construcţii ale drumurilor si autostrăzilor şi este deţinută de Sorin Şerban Vulpescu, prin intermediul firmei VVV MANAGEMENTUL AFACERILOR SRL Bucureşti - 60%, şi Dan Besciu - 40%. Besciu si Vulpescu au deţinut Restaurantul GOLDEN BLITZ, devenit celebru în al doilea mandat al preşedintelui Traian Băsescu.

Demn de semnalat este faptul că insolvenţa EURO CONSTRUCT TRADING 98 SRL survine în condiţiile în care firma a înregistrat profituri importante cel puţin în perioada 2007-2016, i un profit bunicel pe 2017, desi un an de criza economica. Următorul teren de judecată în Dosarul de insolvenţă nr.4040/3/2018, al debitoarei EURO CONSTRUCT TRADING 98 SRL Bucureşti este programat pe 5 iunie 2018.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE