Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Drumul spre autostrada! Locuitorii din Trestia au asfaltat singuri macadamul spre localitate, satui de promisiunile politicienilor

Postat la: 22.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sătui să-şi rupă maşinile pe un drum de piatră spartă, câteva zeci de familii din satul Trestia, comunca Cerneşti au pus mâna pe lopeţi şi au asfaltat.

Au adunat bani de la familiile din sat, iar bărbaţii au făcut o clacă să-şi rezolve problema. "Munca în echipă este cea care îi face pe oamenii obișnuiți capabili de rezultate neobișnuite. Felicitări tuturor celor care au contribuit financiar şi prin muncă la betonarea drumului în zona "Piatra Săpată " din localitatea Trestia. Se poate și fără sprijinul autorităților, în special al viceprimarului și a consilierilor PNL. Felicitări trestienilor!", a spus Şovre Nelu, unul dintre cei implicaţi în acţiune.
Aproximativ 90 de familii din Trestia au contribuit activ la acest proiect, financiar sau prin muncă, dar au rezolvat o problemă cu care se confruntau deja de mai mulţi ani. (foto: Romania9)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE