Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dragnea socheaza: "România trebuie să adopte o poziție fermă împotriva unei Europe cu mai multe viteze!"

Postat la: 02.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul PSD, Liviu Dragnea, consideră că România trebuie să își exprime o poziție fermă pentru susținerea principiului egalității între membrii Uniunii Europene și să respingă categoric orice scenariu privind o Europă cu mai multe viteze sau o Uniune a cercurilor concentrice.

În opinia lui Dragnea, definirea unei poziții clare și unitare a României în raport cu situația actuală a Uniunii Europene trebuie să devină un obiectiv comun, care să reunească întreaga clasă politică românească. "In perspectiva participării României la dezbaterile privind viitorul Europei, PSD îi propune președintelui Klaus Iohannis să inițieze consultarea partidelor politice pentru stabilirea unei viziuni comune care să fie promovată unitar pe plan extern, la toate nivelurile politice și diplomatice.", avertizeaza Liviu Dragnea.

"Este important ca în cadrul acestor consultări să fie stabilit un mecanism de lucru permanent, cu reprezentanți ai tuturor partidelor parlamentare și ai Administrației Prezidențiale, care să aibă ca obiectiv armonizarea abordărilor politice în plan extern, în sensul susținerii interesului național al României în relația cu instituțiile europene. PSD își manifestă susținerea clară pentru realizarea unui consens politic cu privire la interesul național al Românei în cadrul Uniunii Europene", mai spune liderul social-democratilor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE