Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dragnea: Nu vreau schimbarea lui Mugur Isărescu

Postat la: 10.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a avertizat ieri ca o șubrezire a Băncii Naționale nu este bună pentru România.

"Dacă instituții importante din acest stat sunt mereu sub atac, s-ar putea să fie o problemă și începi să te gândești - de unde vin toate astea? Atacurile începute împotriva BNR afectează cursul de schimb. Am văzut atac pe Mugur Isărescu de câteva zile. Nu mi se pare în regulă. (...) O instabilitate la Banca Națională produce o instabilitate macroeconomică, o instabilitate financiară. O tulburare, o șubrezire a Băncii Naționale pentru România nu e bună, adică discutăm foarte serios. (...) Eu? Niciodată (nu vrea schimbarea lui Isărescu - n.r.). Vorbesc în numele partidului. Nu vreau schimbarea lui Mugur Isărescu, dimpotrivă îl susțin, o spun răspicat. L-am susținut și în alte rânduri, și în alte situații, chiar dacă nu mi-au plăcut anumite gesturi, acțiuni, pentru mine e important ca Banca Națională să fie stabilă. Este o chestiune strategică", a declarat Dragnea la România TV.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE