Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dragnea îi cere explicații în scris președintelui Comisiei Europene

Postat la: 26.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat, joi, că a vorbit cu omologul său de la ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, pentru ca săptămâna viitoare să îi scrie împreună preşedintelui CE, Jean-Claude Juncker, pentru a-i cere oficial explicaţii despre atitudinea Comisiei faţă de România.

„Am vorbit şi cu domnul Tăriceanu, săptămâna viitoare vreau să trimitem o scrisoare oficială preşedintelui Juncker să cerem explicaţii de ce Comisia Europeană are astfel de atitudini, pentru că astfel de atitudini nu pot avea decât o singură raţiune: să sădească neîncrederea în programul de guvernare pentru ca investiţiile străine să vină mai puţine", a spus Dragnea la Româna Tv.

„Acum nu există niciun indicator economic care să trezească o îngrijorare reală din partea Comisiei Europene sau din partea FMI. Şi atunci îţi pui întrebarea: Nu cumva asta se intenţionează, ca România să fie stopată?", a adăugat Dragnea. Dragnea a reacţionat astfel la avertismentele şi recomandările transmise recent atât de Comisia Europeană, cât şi de FMI, legate de depăşirea pragului de deficit.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE