Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dragnea despre Dosaraul Ordonantei de la DNA: Plangerea impotriva lui Grindeanu si Iordache a fost data de Marius Bulancea, care acum o ancheteaza!

Postat la: 02.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liviu Dragnea a dat detalii in urma nu cu mult timp despre plangerea penala existenta la DNA referitoare la redactarea Ordonantei de Urgenta referitoare la modificarea Codurilor Penale. detaliile sunt uluitoare.

Dragnea: "Am vazut o plangere penala, despre care unii spun ca a facut-o domnul Bulancea, asa, pro-bono... Asta e Romania, patria denunturilor si ascultarilor. Astia sunt principalii piloni pe care se sprijina dosarele si pe care intra oamenii in puscarie. O fi bine, o fi rau?". Marius Bulancea a fost consilierul Kodrutei Kovesi iar acum este seful sectiei a II-a din DNA. Deci, cel care a facut plangerea in numele unui ONG o ancheteaza acum ca si procuror!

Presedintele PSD Liviu Dragnea a oferit o informatie exploziva in legatura cu plangerea penala pe care trei membri ai unui ONG, printre care si un fost consilier al Monicai Macovei, au depus-o impotriva premierului Sorin Grindeanu si ministrului Justitiei Florin Iordache. Este vorba despre aberanta plangere formulata la DNA in care Grindeanu si Iordache sunt acuzati de favorizarea faptuitorului, pentru intentia de a adopta ordonantele de gratiere si modificare a Codurilor penale.

Prezent marti, 31 ianuarie 2017, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a avut loc un termen in dosarul in care este acuzat de instigare la abuz in serviciu, Liviu Dragnea a explicat ca exista informatii potrivit carora plangerea penala ar fi fost scrisa chiar la DNA. Mai exact, de catre seful Sectiei a II-a din DNA, procurorul Marius Bulancea, fost consilier al doctoritei Laura Kovesi: "De ce nu ancheteaza DNA ce se scrie acolo, sa vedem, e adevarat ca s-au facut la mine in birou, s-au facut la nu stiu ce membru de la mine din Camera Deputatilor? Astea sunt prostii si minciuni".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE