Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dragnea: Am o veste proasta pentru Ministrul "Cumintenia Pământului". N-o sa treaca ordonantele cu care a vrut sa se acopere!

Postat la: 02.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In cadrul conferintei de presa de azi, Liviu Dragnea a facut mai multe afirmatii, intre care si faptul ca nu l-a injurat de mama pe un parlamentar al USR care i-ar fi cerut sa retraga ordonantele de modificare a codurilor penale si cea cu gratierea.

"Nu am injurat si n-o s-o fac niciodata. Da, am spus catre cel de la USR, l-am intrebat: ati venit la voi si cu bâte si petarde? Da. Asta am facut, dar n-am injurat, asa cum au aparut stiri pe online. Dar imi pare rau ca nu l-am intrebat oe ministrul 'Cumintenia Pamantului' ca tot l-am vazut acolo, ce-a mai facut cu 'Cumintenia Pamantului', ca ei de la USR au mai multe plângeri penale, intre care cea a finantarii ilegale a partidului. Am o veste proasta penru ministrul 'Cumintenia Pământului'. N-o sa treaca cele doua ordonante in parlament pe care le-au dat ei ca sa se acopere", a spus Liviu Dragnea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE