Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Două staţii de încărcare gratuita a maşinilor electrice montate în parcarea din faţa Primăriei Sectorului 1

Postat la: 18.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, este in pas cu tehnologia viitorului, implementand inca de acum sisteme avansate pentru locuitori. Din grijă pentru mediu, acesta a demarat un program pilot de montare a unor stații de încărcare pentru mașinile electrice.

Primele două astfel de stații au fost amplasate în parcarea din fața sediului Primăriei Sectorului 1 din Bd. Banu Manta nr. 9. Cetăţenii care deţin un autoturism electric îşi pot încărca maşina gratuit 24 de ore din 24.

"Pentru că vrem să ne aliniem normelor europene în materie și să protejăm sănătatea noastră și a generațiilor viitoare, ne propunem să extindem infrastructura de încărcare a acestor autoturisme şi în alte zone din Sectorul 1.", a declarat Dan Tudorache la inaugurarea celor doua statii de incarcare a masinilor electrice.

Mașinile electrice sunt de departe autoturismele viitorului. Poluare zero, risc mult mai redus de incendiu sau explozie în caz de accident, costuri de întreținere și alimentare mai mici ca în cazul combustibililor clasici sunt doar câteva dintre avantajele acestor autoturisme.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE