Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Două minore din Vaslui au reclamat că au fost sechestrate și violate de un polițist și alți doi bărbați

Postat la: 13.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Două adolescente de 16 ani, din județul Vaslui, au reclamat la Parchet că au fost sechestrate și violate de către un polițist și alți doi bărbați. Orgiile s-ar fi petrecut în locuri diferite de pe Valea Prutului, chiar într-o zi de sărbătoare. Agentul de poliție este acum cercetat disciplinar.

Un polițist și alți doi indivizi din județul Vaslui sunt cercetați de către procurori pentru viol și lipsire de libertate, după ce ar fi sechestrat și apoi abuzat sexual două adolescente, ambele în vârstă de 16 ani. În reclamațiile făcute la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, minorele susțin că violurile s-ar fi petrecut în două locuri diferite de pe Valea Prutului, respectiv în satele Lunca Banului și Vetrișoaia.

olițistul acuzat de viol și lipsire de libertate este agent în cadrul Postului de Poliție Vetrișoia, iar cele două adolescente își au domiciliile în localitățile Văleni și Muntenii de Sus, ambele situate într-o altă zonă a județului față de cea unde ar fi fost violate. Fetele ar fi ajuns la Vetrișoaia și Lunca Banului pentru a petrece de ziua Sfinților Mihai și Gavril.

"În plângerile depuse la unitatea de Parchet din Huși, cele două minore reclamă că au fost sechestrate și violate de trei bărbați, unul dintre aceștia având calitatea de polițist. În aceste condiții, cercetările au fost preluate de către prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși. Deocamdată, se fac cercetări pentru a se stabili dacă cele sesizate sunt reale", a declarat, luni, pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, Antonela Pălie.

Cazul violului reclamat de către cele două adolescente a ajuns și în atenția conducerii Poliției Județene Vaslui, care a declanșat o anchetă disciplinară față de agentul de la Vetrișoia.

În noiembrie 2014, tot în Vaslui, șapte tineri au violat o fată de 18 ani, timp de 3 ore, pe un câmp. După ce tânăra a leșinat, aceștia au stropit-o cu alcool și au violat-o din nou. Vinovații au primit între 6 și 10 ani de închisoare și trebuie să-i plătească victimei daune morale în valoare de 70.000 de lei. Cei șapte tineri sunt încarcerați în Penitenciarul de la Vaslui.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE