Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Două cutremure în judeţul Buzău, în mai puţin de patru ore

Postat la: 18.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Două cutremure s-au produs, în noaptea de marţi spre miercuri, în judeţul Buzău, în mai puţin de patru ore, unul dintre ele având o magnitudine de 3,4 pe scara Richter, potrivit datelor Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Primul seism, cu o magnitudine de 2,6 pe scara Richter, a avut loc la ora locală 1.41, producându-se la o adâncime de 72,2 kilometri. Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Nehoiu (23km), Covasna (27km), Întorsura Buzăului (34km), Târgu Secuiesc (42km) şi Vălenii de Munte (56km). Cel de-al doilea cutremur, cu o magnitudine de 3,4 pe scara Richter, a fost înregistrat la ora locală 5.25, la o adâncime de 126,9 kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Nehoiu (32km), Covasna (49km), Buzău (53km), Întorsura Buzăului (57km) şi Mizil (59km). Cel mai puternic seism din acest an a avut loc pe 8 februarie, în Buzău, şi a avut magnitudinea de 5 pe scara Richter, la o adâncime de 124 de kilometri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE