Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Două adolescente au fost spulberate de un autobuz pe trecerea de pietoni

Postat la: 17.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Două fete au fost lovite de un autobuz, pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc luni dimineaţă, în Bistriţa, iar la faţa locului au ajuns imediat ambulanţele.

Fetele, de 13 respectiv 16 ani au fost rănite serios, dar medicii nu cred că viaţa le este pusă în pericol. Copilele se îndreptau spre şcoală şi au fost lovite pe trecere de un şofer neatent, care nu le-a acordat prioritate. Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Ciprian Păcurar, una din fete a suferit un traumatism la picior, iar cealaltă, o fractură la o mână.

Copilele nu şi-au pierdut cunoştinţa în urma şocului produs de accident, a precizat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei, potrivit Agerpres. Fetele au primit apoi îngrijiri medicale la spital „La volanul autobuzului de transport public se afla un bărbat de 68 ani, care nu le-a acordat prioritate celor două minore„, a precizat Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud. Poliţiştii au constat că şoferul nu băuse, dar va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE