Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dosarul Prostituatelor. Prima reactie a lui Gabriel Predoiu, fratele sefului SIE

Postat la: 01.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gabriel Predoiu, fratele lui Silviu Predoiu - seful Serviciului de Informatii Externe, a facut primele declaratii referitoare la implicarea lui intr-un dosar de prostitutie si trafic de minori. Acesta a negat toate acuzatiile.

"Am luat nota de acuzatiile aduse de tolo.ro si preluate de intreaga mass- media privind asa-zisa mea implicare intr-un dosar de trafic de minori si doresc, in virtutea dreptului la replica, sa fac urmatoarele precizari. Nu am avut cunostinta niciodata despre faptul ca as fi vizat, implicat in orice fel de calitate intr-un dosar penal si nu am fost chemat la audieri, nu am fost solicitat sa dau vreo declaratie in dosarul instrumentat de DIICOT. Nu am avut niciun fel de tangenta cu reteaua de prostitutie sau trafic de minori. Nu am fost niciodata la salonul de masaj, in schimb am fost client relatic constant al restaurantului din acea locatie pe care il frecventam in compania familiei, adica sotia si copilul meu. Mi-am construit cariera prin munca. Am pretuit intotdeauna statutul meu de ofiter si precizez ca mi-am onorat prin rezultate acest statut. Din acest motiv si pentru ca sunt tatal unei fete, care la acel moment era adolescenta, refuz chiar si sa ma gandesc ca mi-as fi putut preta la faptele de care sunt acuzat", a spus Gabriel Predoiu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE