Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dosarul "Flora" cu Basescu cap de linie la retrocedări a fost trimis la ICCJ

Postat la: 30.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul presedinte Traian Basescu ajunge in fata judecatorilor de la Inalte Curte de Casatie si Justitie. Judecatorii trebuie sa decida daca redeschid Dosarul "Flora", cel in care Traian Basescu este acuzat ca ar fi retrocedat terenuri in mod ilegal, in anul 2003, pe vremea cand era primar general al Capitalei.

Potrivit plangerii lui Catalin Nastase, Traian Basescu ar fi facut un abuz in serviciu cand a avizat retrocedarea terenului, situat in zona Damaroaia, din Sectorul 1 al Capitalei, provocand un prejudiciu de aproximativ 100 de milioane de euro. Reclamantul a contestat durata procesului in care Traian Basescu este intimat, insa Catalin Nastase nu a fost prezent la termenul de judecata din 24 mai 2016. "Mai am multi dintre astia care fac plangeri in 2015 din 2003? Ma judec oriunde", a spus Basescu in sala de judecata.

Fostul presedinte a declarat, la finalul sedintei de judecata, ca este vorba de o reclamatie din 2015 pentru o restituire din 2003. "N-am pierdut inca niciun proces pe restituire, asa ca nu o sa-l pierd nici pe asta. Nu-l cunosc pe Catalin Nastase, nu l-am vazut, vad ca nici nu a venit. Face reclamatia si nu vine la termen", a mai spus Traian Basescu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE