Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dosar penal pentru fiul fostului secretar al Consiliului Judeţean Giurgiu după ce ar fi aruncat motorină pe sediul PSD

Postat la: 04.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fiul fostului secretar al Consiliului Judeţean Giurgiu, Dinu Florian, este cercetat pentru tentativă de distrugere, după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, ar fi aruncat motorină pe sediul PSD.

Constantin Şuţă, comisar şef în IPJ Giurgiu, a declarat că a fost întocmit un dosar penal după ce un tânăr de 19 ani, din Giurgiu, a aruncat cu o substanţă petrolieră pe zidul unui imobil. "Dosarul este la Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu, se efectuează cercetări. Tânărul este cercetat în libertate. S-a întâmplat la ora 03.00 (în noaptea de sâmbătă spre duminică - n.r.), iar la 3.15 a fost depistat pe baza semnalmentelor pe care ni le-a indicat persoana care ne-a apelat. Era într-o zonă centrală din oraş", a spus Constantin Şuţă. Surse locale declară că tânărul este fiul fostului secretar al Consiliului Judeţean Giurgiu, Dinu Florian.

Acesta ar fi aruncat o sticlă cu motorină pe unul din pereţii sediului PSD Giurgiu, însă nu a fost nevoie de intervenţia pompierilor. Purtătorul de cuvânt al CJ Giurgiu, Elena Coscai, a declarat că Florian Dinu a îndeplinit funcţia de secretar al judeţului, iar acum are raportul de serviciu suspendat, deoarece "se află în timpul unei anchete".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE