Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dosar de fraudare a asigurărilor de sănătate. Prejudiciu de 1,4 milioane lei

Postat la: 22.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Poliţiştii din Galaţi, sub coordonarea unui procuror, au făcut, joi, 67 de percheziții într-un dosar penal privind fraudarea sistemului asigurărilor de sănătate, prejudiciul ridicându-se la aproximativ 1.400.000 lei.

Peste 40 de persoane au fost duse la audieri. Potrivit unui comunicat al IPJ Galaţi, 120 de poliţişti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, au efectuat 67 percheziţii domiciliare într-un dosar penal, în care mai multe persoane sunt bănuite de fraudarea sistemului asigurărillor sociale de sănătate. Percheziţiile au vizat ridicarea de sisteme informatice, documente, bunuri şi alte valori, în vederea probării activităţii infracţionale. În acelaşi dosar, poliţiştii au pus în executare 43 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind duse la sediul IPJ Galaţi, pentru audieri. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii de Operaţiuni Speciale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE