Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Doliu national, dar ceferiștii au petrecut cu lăutari la hotelul lui Cocoș

Postat la: 15.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Restaurantul hotelului detinut de afaceristul Dorin Cocos din zona Garii de Nord a Capitalei a fost luat aseara cu asalt de peste 100 de agajati ai companiei CFR SA. De fapt, a fost petrecerea celor de la Directia Trafic din cadrul CFR SA, directie condusa inca de controversatul Marian Cotofana.

Rand pe rand, masini ale companie de stat, cu domni scrobiti si doamne impopotonate, au oprit in fata hoteluiui. Petrecerea a inceput la lasarea serii si a continuat pana noaptea tarziu. N-a contat ca este doliu national, ca a murit ultimul rege al Romanie. Chef sa fie, ca doar deh Cotofana a terminat de „tesut" cu bine inca o data Mersul trenurilor pentru baietii destepti de la calea ferata! Asadar, liber la distratie:macaruri alese, bautura la discretie si lautarii de cinste. Ca atare, aseara la hotelul lui Cocos s-a dansat si jucat de duduiau si geamurile din Palatul CFR. Asa se intampla cand lasi satul fara stapan, car doar cine sa-i traga la raspundere pe petrecaretii de la Trafic: pupila lui Tariceanu-secretarul de stat Magdalena Grigore ori directorul general al CFR SA Marian Cristian Ungureanu? Ce gluma buna!

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE