Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Doliu în PSD. Un tânăr politician a murit la 37 de ani. Fifor: Camaradul nostru ne-a părăsit nedrept de repede!

Postat la: 29.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cristian Ioan Videscu, membru al PSD Arad, a murit în noaptea de luni spre marţi, la vârsta de 37 de ani. Mihai Fifor, fostul ministrul al Apărării, a făcut anunţul decesului lui Cristian Videscu pe Facebook.

Cristian Ioan Videscu, un politician promiţător din Arad, fost consilier judeţean (mandatul 2016-2020), a decedat la 37 de ani, după o luptă cu o boală necruţătoare. Politicianul era internat de câteva zile într-un spital din Timişoara. Mihai Fifor a făcut anunţul pe Facebook. Videscu a fost secretar de stat în Cabinetul Grindeanu, consilier în CJ Arad, dar şi vicepreşedinte PSD Arad. „Ne-a părăsit nedrept de repede, prietenul şi camaradul nostru Cristian Videscu. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet frumos!", a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Cristian Videscu a intrat în PSD în urmă cu 13 ani. În urmă cu trei ani, Videscu a fost ales pe listele consilierilor judeţeni PSD, poziţie pe care a avut-o până în februarie 2017, luna în care a fost detaşat în Capitală, în calitate de secretar de stat în cadrul Departamentului Centenar. Mai mult, Videscu a fost editor la cotidianul „Agenda" şi o altă publicaţie, denumită „Flacăra Roşie".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE