Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Doina Spătaru, internată de urgență pentru operație

Postat la: 08.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Doina Spătaru, în vârstă de 70 de ani, a lipsit motivat, luni seară, de la lansarea unei cărți, deoarece solista are probleme de sănătate.

Doina Spătaru pare urmărită numai de ghinioane, devenind un monument de tristețe după ce fiica ei, solista Mălina Olinescu, s-a sinucis, pe 12 decembrie 2011, la doar 37 de ani. Artista a lipsit, luni, de la lansarea cărții lui Octavian Ursulescu, din cauza unor probleme de sănătate.

Prietenul de suflet al cântăreței, Petre Geambaşu, susține însă că Doina va fi supusă unei intervenții chirurgicale. "Va fi operată la șold, avea dureri mari", a declarat Geambașu. De asemenea, aceasta a confirmat faptul că nu se simte deloc bine.

"Da, într-adevăr, nu mă simt deloc bine, nu pot vorbi foarte mult. De aceea nu am venit nici la lansarea cărţii lui Octavian Ursulescu despre Titus Munteanu. Vă rog să mă înţelegeţi", a precizat Doina Spătaru.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE