Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Doi tineri din Mehedinți au murit, după ce au plonjat cu mașina în gol de la zece metri

Postat la: 11.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Au plonjat cu mașina în gol de la zece metri, în Mehedinți. Doi tineri, un bărbat de 32 de ani şi prietena lui de aproximativ 30 de ani, au murit după ce maşina în care se aflau a căzut în gol de la aproximativ zece metri, lângă calea ferată Timişoara-Bucureşti, informează România TV.

Accidentul s-a produs la ieşirea din comuna Şimian, pe o pasarelă peste calea ferată. Cei doi tineri circulau din direcţia Craiova spre Drobeta-Turnu Severin, când într-o curbă, tânărul a pierdut controlul maşinii în care se aflau. Autoturismul a plonjat în gol de la zece metri, strivindu-i pe cei doi tineri. La locul accidentului a ajuns şi o salvare, însă manevrele de resuscitare ale medicilor au fost în zadar.

„Fata a fost găsită cu capul sub maşină, băiatul contorsionat strivit de tabla maşinii, scaune", a precizat Valerică Viaşu, medic la Ambulanţa Mehedinţi, pentru sursa citată. Poliţiştii au vor stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. La sfârșitul lunii septembrie, o șoferiță de 67 de ani din Mehedinți a intrat cu mașina sub un TIR. Salvatorii au rămas șocați de ceea ce au găsit la locul accidentului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE