Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Doi tineri au murit într-un grav accident, una dintre maşini s-a oprit în sediul ISU Constanţa

Postat la: 13.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Două persoane au murit şi una a fost rănită, în noaptea de duminică spre luni, după ce două maşini s-au ciocnit din cauza neacordării de prioritate. Una dintre maşini s-a oprit în sediul ISU Constanţa.

Potrivit ISU Constanţa, două maşini s-au ciocnit, iar unul dintre autoturisme s-a izbit de un stâlp, de o maşină parcată şi apoi a oprit în clădirea ISU. Două persoane aflate în această maşină au murit. Şoferul celuilalt autovehicul implicat a fost rănit.

Potrivit poliţiştilor, după miezul nopţii un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Năvodari, a condus un autoturism pe strada Decebal din Constanţa, iar la intersecţia cu un bulevard nu a respectat indicaţia indicatorului "Oprire", intrând în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului foarte puternic, doi tineri au murit, iar o tânără în vârstă de 20 de ani, din Constanţa, a fost rănită uşor. În cauză a fost întocmit dosar penal.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE