Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Doi poliţişti în stare de ebrietate s-au bătut crunt după o petrecere în Sălaj

Postat la: 17.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un poliţist din Şimleu Silvaniei a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut de un coleg după o petrecere stropită cu alcool. Scandalul între poliţişti a avut loc marţi seară, atunci când agenţii au participat la o petrecere în Şimleu Silvaniei, iar după ce cheful s-a încheiat, cei doi poliţişti s-au luat la bătaie.

Unul dintre ei a fost rănit atât de grav, încât medicii l-au transportat la spitalul din localitate, iar ulterior l-au transferat la un alt spital pentru investigaţii medicale de specialitate.

"Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, un agent de la Poliția Orășenească Șimleu Silvaniei fiind acuzat că și-a bătut un coleg de serviciu, acesta fiind transportat în stare gravă la spital, cu coaste rupte și răni la față. Din primele informații reise că cei doi au participat la o petrecere după bilanț la Cabana Brădet din localitate unde au consumat băuturi alcoolice, iar la final între cei doi polițiști, Marius Gaidoș și Alin Onica, a izbucnit un conflict. S-au luat la bătaie, iar Onica l-a bătut pe celălalt polițist", au spus sursele citate de Mediafax.

Polițistul bătut a fost internat inițial la spitalul din Șimleu Silvaniei, după care a fost transferat la o clinică din Cluj-Napoca pentru investigații medicale suplimentare, starea acestuia fiind gravă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE