Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Doi morţi şi un rănit, după ce o cisternă şi două autoturisme s-au ciocnit în Ialomiţa. Un tânăr de 19 ani a intrat pe contrasens

Postat la: 01.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Ialomiţa, Adreea Loghin, a declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că o cisternă şi două autoturisme s-au ciocnit, pe drumul naţional 2 A, între Urziceni şi Slobozia, în dreptul localităţii Sărăţeni.

"În urma accidentului, două persoane şi-au pierdut viaţa, iar o alta a fost rănită", a precizat Andreea Loghin. Un tânăr de 19 ani şi un bărbat de 50 de ani, ambii din Ploieşti, au decedat. Cisterna implicată în accident transporta zece tone de azot, neexistând însă pericol de scurgeri, întrucât doar cabina a fost afectată de impact. Poliţiştii au stabilit că accidentul a fost provocat de un tânăr de 19 ani, care a decedat, după ce a intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit cisterna. Cel de-al doilea autoturism nu a mai putut evita impactul, şoferul fiind rănit.

Traficul între localităţile Sărăţeni şi Munteni-Buzău este complet blocat şi se caută soluţii pentru scoaterea cisternei de pe şosea. Cisterna transporta zece tone de azot, neexistând însă pericol de scurgeri, întrucât doar cabina a fost afectată de impact. Poliţiştii au stabilit că accidentul a fost provocat de un tânăr de 19 ani, care a decedat, după ce a intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit cisterna. Cel de-al doilea autoturism nu a mai putut evita impactul, şoferul fiind rănit.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, Lăcrămioara Chirea, a declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că cisterna implicată în accident transportă zece tone de azot, dar nu există pericol. "Doar capul tractor al cisternei a fost afectat în urma impactului. Nu există pericol de fisuri, scurgeri sau alte avarii. Cisterna este pe roţi, în câmp. Se intervine pentru răcirea cisternei", a declarat Lăcrămioara Chirea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE