Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Doi jurnalisti au fost impuscati in trimpul unei transmisiuni live pe Facebook

Postat la: 15.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Doi jurnalisti ai unui post de radio au fost ucisi in Republica Dominicana, dupa ce atacatori inarmati au deschis focul in timpul unui jurnal de stiri transmis in direct pe Facebook Live.

Cei doi jurnalisti ai postului FM 103,5 care au fost ucisi sunt Luis Manuel Medina, prezentatorul programului Milenio Caliente si producatorul Leo Martinez, impuscat intr-un alt birou. Medina a fost impuscat chiar cand transmitea in direct, marti dimineata, ora locala. De altfel, impuscaturile s-au putut auzi in timpul transmisiunii Facebook Live, impreuna cu o femeie care striga "Impuscaturi! Impuscaturi! Impuscaturi!", inainte ca transmisiunea sa fie brusc intrerupta.

In atac a fost ranita Dayaba Garcia, secretara postului de radio, fiind transmisa de urgenta la spital, unde a fost supusa unei interventii chirurgicale. Incidentul a avut loc in micul oras San Pedro de Macoris, aflat la circa 70 de kilometri distanta de capitala Santo Domingo. Dupa impuscaturi au fost arestati trei barbati, insa niciunul nu a fost pus sub acuzare, iar politia a transmis ca nu a fost aflat deocamdata motivul crimei. Olivo de Leon, de la Colegiul Jurnalismului, care ii cunostea pe amandoi barbatii, spune ca atacul este fara precedent in istoria tarii si cere ca politia sa ii descopere si pe cei care au organizat acest atac.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE