Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Doi hackeri români au spart camerele de supraveghere din Washington DC

Postat la: 21.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Doi hackeri români au spart aproape două treimi din camerele de supraveghere din Washington DC, arată mai multe documente depuse într-o instanță federală. Cei doi români sunt acuzați și că au încercat să șantajeze oameni prin intermediul unor viruși de tip malware.

O plângere depusă de guvernul american arată că doi hackeri români, care au operat din afara teritoriului american, s-au infiltrat în 65% din camerele de supraveghere opeate de poliția din Washington DC. În total, ei au spart 123 de camere de supraveghere din cele 187 din oraș. Mihai Alexandru Isvanca și Eveline Cișmaru au fi spart toate aceste camere în patru zile, la începutul anului, în luna ianuarie.

Cei doi hackeri români sunt acuzați și că au folosit computerele la care erau conectate camerele de luat vederi pentru a distribui viruși de tipul ransomware, prin e-mailuri. Aceștia voiau să folosească viruși de tip malware ca să blocheze calculatoarele victimelor, pentru ca apoi să le șantajeze, cerându-le sume de bani pentru a le reoferi accesul. Cei doi hackeri români au fost găsiți prin intermediul unei adrese de email înregistrate, care era numită „vindem suflete".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE