ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Doi copii din Bacău, loviţi în plin de un şofer băut. Bărbatul a fugit de la locul accidentului

Postat la: 25.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Doi copii de 12 şi 15 ani, din comuna băcăuană Tamaşi, au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, după ce au fost răniţi cu maşina de un şofer băut care a abandonat în drum cele două victime şi a fugit de la locul accidentului.

cei doi copii au fost loviţi în plin de maşina condusă de un bărbat de 50 de ani, din localitatea Buhoci, în timp ce mergeau pe marginea părţii carosabile a unui drum comunal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma accidentului, cele două victime au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru acordarea de îngrijiri medicale, în timp ce şoferul vinovat a fugit de la locul faptei.

"Pentru depistarea autorului accidentului, s-a constituit echipa operativă, care, în urma investigaţiilor, l-a depistat pe bărbatul de 50 de ani în localitatea Buhoci. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0,48 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În consecinţă, s-a decis transportarea bărbatului la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge", a declarat, vineri, responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Bacău, Valeria Manole.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele şoferului pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unei maşini sub influenţa alcoolului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE