Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Doi copii de 6 si 10 ani au ajuns in coma alcoolica la spital dupa ce un vecin i-a cinstit la carciuma din sat

Postat la: 14.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Doi baieti de sase si zece ani au ajuns la spital, in coma alcoolica, dupa ce ar fi baut vin de la o carciuma din sat. Ieri dupa-amiaza, cei doi minori se aflau in satul Domnita din comuna ieseana Tibana.

Cei doi copii ar fi mers la o carciuma din sat impreuna cu un al treilea si ar fi consumat bauturi alcoolice. Un vecin le-ar fi dat de baut. Cei trei copii au fost gasiti aproape in stare de inconstienta, sub un pat, mirosind puternic a alcool. Pana la inchiderea editiei nu era stabilit cu exactitate modul in care minorii au consumat alcool.

Cert este ca unul dintre parintii celor doi copii a sunat la 112 si a cerut ajutor. In tot acest timp, doi dintre baieti au fost urcati intr-o masina si dusi catre Iasi. In tot acest timp, catre Domnita au plecat doua ambulante de la Serviciul de Ambulanta Judetean Iasi.

Ambulantele s-au intalnit in comuna Miroslava cu masina care ii transporta pe cei doi minori si i-au preluat. Ulterior baietii au ajuns la Unitatea de Primire Urgente din cadrul Spitalului "Sfanta Maria" din Iasi. Medicii le-au acordat primul ajutor, iar mai apoi i-au tinut sub supraveghere. In tot acest timp, asistentul social din comuna a mers la adresele celor doi minori pentru a stabili ce s-a intamplat.

In acest caz va fi deschisa o ancheta. Reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului au precizat ca vor face verificari pentru a stabili cum s-a ajuns la o asemenea situatie.

Din cate se pare, cei doi copii faceau parte din familii bune, neexistand probleme ce tin de aistenta sociala. Daca zvonurile se adeveresc si intr-adevar cei doi copii au fost "imbatati" de un localnic, este de-a dreptul revoltator.

Cei doi copii ar fi putut ajunge in stare foarte grava la spital si chiar ar fi putut sa-si piarda viata daca nu ar fi fost gasiti la timp. Localnicii din Tibana nu stiau ce s-a intamplat, insa toti vorbeau despre un accident.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE