Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Doi batranei uituci ofera recompensa pentru gasirea masinii pe care nu mai stiu unde au parcat-o!

Postat la: 14.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Recompensa pentru cei care vor fi de ajutor unor doi octogenari batran in gasirea masinii pe care au uitat unde au parcat-o, relateaza BBC News. Doi batranei - Emmanuel Elliot, de 81 de ani si Hilda Farmer, de 79 de ani - au mers la un control medical la un spital din oraselul Cheltenham.

Dupa ce-au ajuns Emmanuel si-a lasat sotia in fata spitalului si a plecat sa gaseasca un loc de parcare. A mers cam 1.6 kilometri pana cand, in cele din urma, a gasit un loc de parcare pe o straduta, dupa s-a indreptat spre spital, pentru a fi alaturi de sotie. La finalul consultului medical, Emmanuel a constatat ca pur si simplu a uitat locul in care parcase masina, un Ford Fiesta, batranul declarand ca fiind nascut in Gloucester nu cunoaste foarte bine stradutele din Cheltenham si ca, de obicei, calatoreste cu autobuzul.

Pentru a-si gasi masina, cei doi au decis sa apeleze la locuitorii orasului Cheltenham anuntand ca ofera o recompensa celor care ii ajuta. Mai precis, ofera 100 de lire persoanei care ii ajuta sa gaseasca vehiculul, despre care spun ca "a fost parcat pe o strada linistita, cu casute frumoase si cu multa verdeata". Cazul celor doi batranei britanici aminteste de un altul, la fel de inedit, in care un francez si-a gasit masina, dupa 38 de ani de cand a anuntat ca a fost furata.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE