Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Document incendiar: Dăncilă a mintit cu nerusinarea lui Dragnea. Suspendă Pilonul II de pensii!

Postat la: 25.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Senatorul PNL Florin Cîțu a scos la iveală dovada prin care demonstrează că Guvernul PSD a notificat Comisia Europeană privind planurile de suspendare a contribuţiilor la Pilonul II de pensii.

„Guvernul, PSD, minstrul finanțelor publice mint! În perioada 10-11 aprilie au fost discuții cu reprezentanții CE despre faptul că România ignoră creșterea alarmantă a deficitului structural. În contextul acestor discuții, guvernul României a informat CE de planurile sale de suspendare a contribuției pentru pilonul II de pensii și că va face această contribuție 'faculativă'. După cum vedeți în text, există mai multe riscuri inclusiv pierderea beneficiilor de pe urma aplicării clauzei pentru reforme sistemice care permite devieri de la țintă de deficit. Dacă până și CE știe de ce face PSD acest circ? Ce ascunde? PSD are nevoie de timp ca să vină cu strategia de comunicare. Deja au planurile de suspendare a contribuției pentru pilonul II iar acum se gândesc cum se ni le bage pe gât și să facem cât mai puțin scan. Nu trebuie lăsați! PSD-iștii mint doar pentru a mai câștiga timp", scrie senatorul PNL pe facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE