Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












DNA își mută cartierul general la hotelul Triumf

Postat la: 25.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie de pe strada Știrbei Vodă 79-81 din Bucuresti a devenit tot mai mic pentru desfasurarea in conditii cat de cat optime pentru subalternii Laurei Codrutei Kovesi. Ca atare, DNA a inceput demersurile pentru indentificarea unui sediu mult mai spatios si functional.

Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, locatia unde isi va desfasura activitatea DNA incepand de anul viitor este hotelul Triumf de pe Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff nr.12 aflat la ora actuala in administrarea Regiei Autonoma Administratia Patrimoniului si Protocolului de Stat (RAAPPS). Deja angajatii hotelului si ai restaurantului Triumf au inceput sa-si caute de lucru, intrucat doar cateva camere ale hotelului vor mai avea destinatie de spatii de cazare. Hotelul Triumf a fost construit in 1935, dupa proiectul arhitectului Petre Antonescu, pentru a fi locuit de functionarii Bancii Nationale a Romaniei.

Incepand cu anul 1965, unitatea hoteliera intrat in circuitul turistic, sub coordonarea sectiei Relatii Externe a Comitetului Central al Partidului Comunist Roman, iar in acest moment figureaza pe lista monumentelor istorice a Ministerului Culturii si Cultelor. Cu o suprafata de 18.000 de metri patrati si o gradina de 15.000 de metri patrati (inclusiv amprenta hotelului), Hotelul Triumf este structurat pe opt nivele si dispune de 155 de locuri in camere cu unul sau doua paturi si apartamente, trei restaurante insumand 120 de locuri si o gradina de vara cu 60 de locuri.

Hotelul a mai fost scos la vanzare in ianuarie 2007, la un pret de pornire de 32,5 milioane euro plus TVA, dar licitatia a fost contestata in instanta de Athenee Phenix Group, controlata de compania Ana Hotels a omului de afaceri George Copos.Ulterior, in 2014, hotelul a fost scos din nou la vanzare prin licitatie de RAAPPS, la un pret de pornire de 19,6 milioane euro, dar si aceasta lictatie a esuat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE